01 november 2021

Eerste Open Rosmalense taekwondokampioenschappen

ROSMALEN – Taekwondo Rosmalen houdt op zaterdag 20 november 2021 voor het eerst een taekwondotoernooi. Dat vindt plaats in sporthal De Hazelaar. Er zijn zowel sparring als poomsae (stijlvormen) wedstrijden in verschillende band-, gewichts- en leeftijdsklassen.

De sparringwedstijden zijn voor kinderen vanaf 6 jaar tot volwassenen van 25+. De poomsaewedstrijden zijn voor kinderen vanaf 6 jaar tot volwassenen van 65+.

Er is die dag speciale aandacht voor Max Thűmann, de oprichter van Taekwondo Rosmalen, die al 45 jaar taekwondolessen geeft aan verschillende generaties sporters in Rosmalen en omgeving. Taekwondo Rosmalen wil de taekwondosport voor iedereen toegankelijk maken, onder andere door clinics en trainingen in weerbaarheid te geven op scholen, bij verenigingen en bedrijven. En nu dus ook door dit toernooi te organiseren in sporthal de Hazelaar in Rosmalen.

Publiek is vanaf 9.00 uur welkom, de wedstrijden beginnen om 9.30 uur. De entree is € 2,50. Vooraf reserveren is niet nodig. Kijk voor meer informatie of een vrijblijvende proefles op www.taekwonodrosmalen.nl

Foto's:


0