08 februari 2021

Hart onder de riem Ut Neij Clubke

ROSMALEN – Hoe lastig kan het zijn. Carnaval vieren is er dit jaar niet bij en dan laat ook je gezondheid je nog eens in de steek. Dit is momenteel het geval bij Henk Glaudemans, (d’n Saar), de voorzitter van Ut Neij Clubke.

Ut Neij Clubke bestaat uit alleen mannen die ooit in de Raad van XI van Zandhazendurp hebben gezeten of prins en/of adjudant geweest zijn. Deze vriendenclub is nog jaarlijks actief met het organiseren van een carnavalsevenement op de Annenborch, zij smeren het brood en bakken de eieren tijdens het carnavalsontbijt op de maandagmorgen en zij leveren de Zandhazendurpse toegangsborden aan de invalswegen van Rosmalen.

De voorzitter van Ut Neij Clubke heeft een aardige steen bijgedragen binnen het georganiseerd Rosmalen Carnaval en nu zijn gezondheid hem even in de steek laat was dit de aanleiding voor de rest van de leden van Ut Neij Clubke om hem met een bijzonder cadeau te verrassen. Woordvoeder René van den Heuvel: “Unieke schoenen, een uniek cadeau, voor onze unieke voorzitter.”

Foto's:


0