17 december 2019

Jubileumconcert Harmonie ODIO Vinkel

Reserveer het in uw agenda

VINKEL – Op zondag 12 januari 2020 is de aftrap van het jubileumjaar van harmonie ODIO. Het jubileumconcert zal een feestelijke aangelegenheid worden. Vanaf 15.30 uur is ‘t Zijl open, dan bent u welkom om met ODIO te proosten op het 50- jarig jubileum. Vanaf 16.00 uur zullen de verschillende (jeugd)orkesten en slagwerkgroepen van ODIO van zich laten horen.

Daarnaast staan er verschillende kraampjes opgesteld waar wat lekkers gehaald kan worden en er een kleine tentoonstelling is van 50 jaar ODIO. Op uitnodiging zullen wethouder Mike van der Geld en vertegenwoordigers van de Brabantse Bond van Muziekverenigingen aanwezig zijn om samen met ODIO het 50 jarig jubileum te vieren.
Ook zal ODIO in hun bijzijn de nieuwe buitenjassen showen waar ODIO de laatste jaren voor heeft gespaard m.b.v. Rabo Clubsupport. Wij hopen u te zien op 12 januari a.s. tijdens de opening van ons jubileumjaar.
Zondag 12 januari 15.30 uur / Dorpshuis ’t Zijl, Zijlstraat 1, Vinkel / Gratis toegang

Harmonie ODIO 50 jaar, Programma Jubileumjaar

Het jaar 2020 belooft voor ODIO een knaljaar te worden waarin de vereniging zich tijdens meerdere concerten en evenementen laat zien. Hieronder volgt een lijst met de verschillende concerten en evenementen die in 2020 op het programma zullen staan.

12 januari: Jubileumconcert. Openingsconcert van het jubileumjaar met een feestelijk gouden tint. Inloop 15.30 u, het concert begint om 16.00u.

5 april: Jeugd in concert. De jeugdleden zullen als voorloper van het grote concert op 4 juli vast een voorproefje geven van de muziek die tijdens het concert op 4 juli door de harmonie gespeeld zal gaan worden. Om er helemaal een muzikaal weekend van te maken houdt ODIO op zaterdag 4 april het onderling solistenconcours in samenwerking met fanfare WIK en harmonie UNION.

24 april: De grote ODIO jubileumveiling. Veiling in den driehoek waarbij e ondernemers en particulieren kavels aanbieden zodat harmonie ODIO weer een financiële buffer heeft waardoor zij mooie concerten kunnen blijven geven.

4 juli: Vrienden van Vinkel Live! : Groot gezellig concert op het pastoor Vogelsplein in Vinkel op de dag voor de Vinkelse braderie. Avond met muziek vanaf de jaren 70 tot aan de jaren 20 van deze eeuw.

5 juli: Vinkelse Braderie. Zoals voorgaande jaren zal ook dit jaar het pastoor Vogelsplein weer omgebouwd worden tot gezellige braderie.

17-20 oktober: Jubileumreis Londen. Alle muzikanten van het harmonieorkest en Slagwerkgroep gaan (op eigen kosten) naar Londen om daar een aantal concerten te geven ter ere van het 50 jarig jubileum van onze vereniging.
20 december: Maestro, knallende afsluiter van het Jubileumjaar. Bekende Vinkelse inwoners gaan met elkaar de strijd aan om de titel ‘’Vinkelse maestro’’ te veroveren. Hebben zij het in zich om een geheel orkest te kunnen leiden?

We gaan het zien op 20 december.

ODIO jubileumveiling
Nog 4 maanden tot de ODIO Jubileumveiling. Daarom willen wij u deze maand de volgende kavels aan u bekend maken.
1. Bijrijdersplaats bij het ophalen van de grote kerstboom.
2. Workshop taarten bakken voor 4 personen bij boerderij terras het venster.
Reanimatiecursus voor 8 personen.

Foto's:


PP