23 september 2019

Bijeenkomst rondom prostaatkanker

DEN BOSCH – De Prostaatkankerstichting verzorgt een bijeenkomst voor mensen met prostaatkanker en hun partner. Die bijeenkomst wordt gehouden op 26 september van 14.00 tot 16.00 uur in het Vicki Brownhuis aan de Aartshertogenlaan 469, 5213 JA in ’s-Hertogenbosch.

Misschien weet u het sinds kort of misschien is het al een tijdje geleden dat u te horen heeft gekregen dat u prostaatkanker heeft. Iedereen gaat met zo’n ingrijpend bericht op zijn eigen manier om, net als diegene die zich nauw bij u betrokken voelt, uw partner, uw vriend of uw kind(eren). Inmiddels zijn behandelingen gaande of mogelijk al achter de rug.

Uw zult vragen hebben, onzekerheden over hoe u in deze periode het best met uw ziekte om kunt gaan. Wellicht heeft u de wens om samen over de toekomst te praten. En als uw naaste het ziekteproces anders ervaart, kan het ingewikkeld zijn om de emoties met elkaar te delen.
Allemaal begrijpelijke reacties; het is niet gemakkelijk een weg te vinden. Het delen van ervaringen met mensen die vergelijkbare veranderingen meemaken, kan inzicht geven in uw eigen situatie. Daarom organiseren wij bijeenkomsten voor mensen met prostaatkanker en hun naasten.
Uw partner en/of andere belangstellenden zijn uiteraard ook van harte welkom.

Foto's:


0