15 januari 2019

TTT Theaterproducties Tilburg speelt Het Geheugen van Water

ROSMALEN – TTT Theaterproducties Tilburg speelt op zaterdag 19 januari in PERRON-3 Rosmalen ‘Het Geheugen van Water’, een tragisch en komisch stuk over moeders en dochters. Het is het verhaal van de drie zussen Teresa, Mary en Catherine, die als volwassenen terugkeren naar het ouderlijk huis, voor de begrafenis van hun moeder.

Deze tragikomedie gaat over moeders en dochters, over afstoten en aantrekken, over haat en liefde, over schuld en vergeving. Het verhaal van drie zussen Teresa, Mary en Catherine, die als volwassenen ieder hun eigen weg zijn gegaan en nu terugkeren naar het huis waar ze opgroeiden voor de begrafenis van hun moeder. In de slaapkamer van hun moeder herleven oude rolpatronen onmiddellijk en jeugdherinneringen komen boven drijven. Herinneringen waar de zussen het maar niet eens over kunnen worden of toch wel? De grote hoeveelheid whisky en marihuana die de zussen tot zich nemen leidt tot hilarische taferelen en oud zeer en geheimen worden blootgelegd. Mike en Frank de partners van Teresa en Mary proberen de situatie onder controle te houden maar wakkeren het vuur bij de zussen alleen maar meer aan. Mary voert het gesprek met haar moeder dat ze tijdens haar leven nooit heeft gehad – een weerspiegeling van moeder en dochter.

Datum: zaterdag 19 januari om 20.00 uur. Kaarten kosten € 12,50 en zijn verkrijgbaar aan de theaterkassa, via telefoonnummer 073 – 850 7550 en via de website www.perron-3.nl.

Foto's:


0