09 juli 2018

9 prijzen voor gilde St. Catharina –St. Joris

ROSMALEN – Het gilde St. Catharina-St. Joris heeft afgelopen zondag een aantal mooie prijzen behaald tijdens de kringdag van kring Maasland.

In verschillende disciplines streden de gildebroeders en gildezusters van het Rosmalense gilde om de prijzen. Zo werd Rick van Nuland eerste in de klasse C trommen, met als gevolg promotie naar de B-klasse. Bij het groepstrommen klasse-C behaalde het kwartet Rick van Nuland , Arjan van Nuland en Jordy Colijn de 1e prijs. Bryan Colijn behaalde de 2e prijs in de categorie vendelen klasse-B. Bij het geweerschieten behaalde Patricia Steenbakkers de 4e prijs personeel. En het viertal met de schutters Frans van Hirtum, Sjan van Hirtum, Patricia Steenbakkers en Jordy Colijn de 1e prijs. Bij het kruisboog schieten werd Hennie v/d Wassenberg kampioen, Francois van Hirtum 1e personeel, Helga Colijn 3e personeel. Het viertal met de schutters Hennie v/d Wassenberg, Francois van Hirtum, Jolanda Steenbakkers en Rien Vos wonnen de 1e prijs. Met 9 zilveren schildjes weer een geslaagde gildedag voor het gilde van Rosmalen waar de zon rijkelijk scheen en de temperatuur flink op gevoerd werd. Prijs winnaars van Harte Gefeliciteerd.
De Kringdag werd georganiseerd door het St. Joris gilde uit Udenhout. 55 gildes deden mee.

Foto's:


0