24 april 2018

De Treffers vieren feest

ROSMALEN – Het laatste weekend van het competitieseizoen zou het weekend van de waarheid worden. Met een reeds behaald kampioenschap van Dames 3 moest nu het vlaggenschip van de Treffers, Heren 1 aantreden tegen Zeester Meerval om het kampioenschap binnen te halen. Waterpolominnend Rosmalen en omgeving was uitgelopen om deze avond mee te maken. De eerste twee periodes ging de wedstrijd aardig gelijk op maar in periode 3 en 4 waren de Treffersheren duidelijk sterker. Met een glansrijke overwinning werd Heren 1 kampioen.
De D-jeugd van de Treffers speelde op zaterdag tegen Arethusa en mocht zich met een eindstand van 3-4 toch regiokampioen noemen Lang kon het team niet van dit feestje genieten want het moest op zondag in Waalwijk twee belangrijke wedstrijden spelen met plaatsing voor het NK als inzet. Het team bleek een boost te hebben gekregen van het feest op zaterdag want het stuurde PSV Eindhoven met een 8-4 overwinning het bos in. won zelfs met 10-2 van SBC. Op 26 en 27 mei zal de Treffers D-Jeugd deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap.

Foto's:


0