15 maart 2018

Happy Monday, een middag vol geluk

DEN BOSCH – Geen Blue Monday, maar Happy Monday! Op maandagmiddag 19 maart organiseren drie welzijnsorganisaties in het kader van voorkoming van eenzaamheid van 16.00- 18.30 uur een gezamenlijk bijeenkomst met als thema ‘Geluk’. Titel van deze gevarieerde middag in de Koningszaal van het Koning Willem 1 College (Vlijmenseweg 2, ’s-Hertogenbosch) is ‘Happy Monday, een middag vol geluk’. Genodigden zijn cliënten en wijkbewoners die bekend zijn bij de drie organisaties ContourdeTwern, Bint en Welzijn Divers.

Het wordt een middag waarbij de bezoeker wordt aangesproken op zijn of haar eigen rol in het creëren van geluk. Jan Jaap van Hoeckel, coach en schrijver van drie boeken over geluk, trekt je mee in de boeiende wereld van geluk. Hij verbaast je, prikkelt je, brengt je in verwarring en zet je vooral aan het denken. Geluk zoals je er nog nooit naar gekeken hebt! Melissa Tulkens, zangeres, neemt je mee in haar wereld van geluk. Erwin van Ligten, gitarist, tovert puur geluk uit zijn snaren. Vier acteurs laten zien hoe we zelf soms dwars voor ons eigen geluk gaan liggen en hoe het anders kan. Na de voorstelling is er alle tijd om na te praten met een hapje en een drankje.
Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar bent u wel geïnteresseerd, neem dan voor 16 maart contact op met één van de drie boven genoemde welzijnsorganisaties. Inwoners uit de gemeente ’s-Hertogenbosch of gemeente Vught kunnen contact opnemen met Anita Putters, stedelijk ouderenwerk Welzijn Divers, a.putters@divers.nl of 06 46 76 81 18.

Foto's:


0