19 februari 2018

Zilvergoed voor gilde St. Catharina – St. Joris

ROSMALEN – Bij Kring Hoge Schuts vond op zondag 18 februari alweer de laatste van vijf kruisboogwedstrijden dit winterseizoen plaats. Nadat alle schutters geschoten hadden werden de punten geteld en konden de prijzen worden verdeeld. De schutters van het gilde St. Catharina – St. Joris Rosmalen behaalden flink wat zilvergoed.

In de klasse 60+ : 3e prijs voor Lambert van der Doelen. In de klasse C: 2e prijs Frans van Hirtum. In de klasse A: 1e prijs François van Hirtum, 2e prijs Jolanda Steenbakkers, 3e prijs Perry Vos.
Het 1e Korps prolongeerde haar titel en won hiermee het wisselschild. Afgelopen zondag schoten François van Hirtum, Jolanda Steenbakkers en Rien Vos in dit korps. Omdat het wisselschild vorig jaar ook door het gilde van Rosmalen was gewonnen ontving het gilde hiervoor een herinneringsschildje.

Foto's:


0