05 december 2017

Javier Guzman stelt zich drie avonden op rij opnieuw voor

ROSMALEN – Javier Guzman is van zaterdag 16 december tot en met maandag 18 december drie avonden te zien in Perron-3 in Rosmalen. In zijn nieuwste, avondvullende show ‘Ga-Bie-Jer’ stelt Guzman zich opnieuw voor en wil hij een frisse start maken.

Javier Guzman is bekend van zeven avondvullende voorstelling en vijf Sinterklaasconferences en een Oudejaarsconference. Maar wie hij nu eigenlijk is en hoe zijn naam uitgesproken moet worden, dat blijft een raadsel. Na een tijd van spanningen, angst en een hoop geschreeuw stelt Guzman zich in deze opvallend nette en beschaafde voorstelling opnieuw voor aan zijn publiek. Het wordt niet schreeuwen om het schreeuwen, maar om problemen te duiden, nuances aan te brengen en een verhelderende uitleg te geven. Het wordt een Guzman-avond waarin hij zijn publiek meeneemt in zijn belevenissen, ergernissen en ervaringen. En ‘Ga-Bie-Jer’?: dat is de juiste uitspraak van zijn naam.

Win kaarten!

Wil jij graag deze Guzman-avond beleven bij Javier Guzman? Theater aan de Parade verloot exclusief onder de lezers van de Rosbode 2 x 2 kaarten voor de voorstelling op maandagavond 18 december! Geef om kans te maken op deze tickets het goede antwoord op de volgende vraag: In welk land is Javier geboren? Stuur het juiste antwoord vóór 14 december 2017 per e-mail naar info@theateraandeparade.nl o.v.v. ‘Winactie Javier Guzman’, met daarin je naam, adres- en contactgegevens. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

‘Ga-Bie-Jer’ is op zaterdag 16, zondag 17 en maandag 18 december om 20.30 uur te zien in PERRON-3. Kijk voor meer informatie en kaarten op www.theateraandeparade.nl.

Fotograaf: Chloé Leenheer

Foto's:


0