17 januari 2017

Gijs Verweij wint wisselbokaal FTC-Rosmalen

ROSMALEN – Hoogtepunt van de nieuwjaarsreceptie 2017 van Fietsvereniging FTC-Rosmalen, was de uitreiking van de FTC-wisselbokaal aan Gijs Verweij. Hij won hem met ruime voorsprong. Met 65 clubstarts en totaal 5.464km gereden is Gijs een terechte winnaar. Gijs is ook een van de wegkapiteins die er voor zorgen dat de club veilig en gezellig haar clubtochten kan rijden.

2017 belooft een mooi jaar te worden. FTC bestaat als vereniging 3x11jaar, de Bockenreijderstocht wordt voor de 25ste keer gehouden op zondag 25 juni en is bekroond met 2 sterren door de NTFU. Daarnaast kijken de leden uit naar het nieuwe fietsprogramma 2017 van 19 maart tot 22 oktober. Vooral de meerdaagse van 6 t/m 8 september wil niemand missen.

Waarom viert de club het 3×11-jarig bestaan? Logischer lijkt het om het 40-jarig jubileum te vieren. Maar gezien de gemiddelde leeftijd van de 25 leden (64 jaar) wil de wielerclub niet zo lang wachten. De nieuwe kleding voor dit jaar is besteld.

Het zal niet meevallen om het record aantal van 65.058 km gereden met de hele club te verbeteren. Met meer leden is er wel een kans. Heb je zin dit seizoen mee te rijden? Kijk voor meer info op www.ftc-rosmalen.nl of in het boek Rosmalen 1200.

Foto's:


0