29 november 2016

Swingen met de Kids Top 20 op Basisschool De Borch

?

ROSMALEN – Dankzij de inzending van Amber, Anne, Claire, Suzanne en Nienke kwam op dinsdag 22 november de opname van Zapp programma Kids top 20 naar Basisschool De Borch. Alle kinderen van groep 6, 7 en 8 mochten bij de opnamen aanwezig zijn en hebben veel lol gehad met zang, dans en een quiz.

Bij de opnamen waren veel bekende artiesten, zoals Kim Lian van der Meij, Roy Donders en Vajèn van den Bosch. Gezamenlijk maakte de artiesten er een feest van. Die dag werden er twee opnames gemaakt voor twee uitzendingen. Opnameleider Ben zei: “Eigenlijk kunnen jullie in het Guinness Book of Records want we hebben nog nooit twee uitzendingen van één school achter elkaar gedaan.” Een unicum dus.

De eerste uitzending is op zaterdag 26 november van 8.10 tot 8.40 uur, NPO 3. De tweede uitzending is op zaterdag 3 december ook van 8.10-8.30 uur. De kinderen van groep 6, 7 en 8 hebben genoten en Basisschool De Borch is trots op alle complimenten die ze over de kinderen hebben gekregen.

Foto's:


0