21 juni 2016

Beleef een avondje Catsmuziek vol gezelligheid en plezier.

ROSMALEN – Op vrijdag 8 juli treedt de band Tribute to the Cats Band op in Fletcher Hotel-Restaurant ‘s-Hertogenbosch. Na de uitverkochte editie van vorig jaar zullen de Volendammers wederom afreizen naar het hotel waarbij alle hits van The Cats centraal staan.

Op 8 juli gaan de deuren om 20.00 uur open en om 21.30 uur start het concert. De Tribute to the Cats Band speelt deze avond in Hotel-Restaurant ‘s-Hertogenbosch een avondvullend programma tot 01:00 uur. Kaarten voor deze avond zijn online aan te schaffen of telefonisch te reserveren via het hotel op telefoonnummer 073 – 521 9159. Kijk voor meer informatie op www.fletcherevents.nl. Deze tributeband vindt zijn oorsprong in Volendam. Nadat deze band in 2001 gevraagd werd of zij een ode wilde brengen aan The Cats in Volendam, is de band inmiddels alweer 15 jaar en 1600 concerten verder. Tijdens hun wekelijkse optredens zorgen Lea, Why, Marian, Times were when en niet te vergeten de wereldhit One way wind voor een feest der herkenning.

Foto's:


0