23 maart 2016

Bekend gezicht uit Rosmalen verhuist naar Q-Bike Nuland

ROSMALEN – Fietsenwinkel Q-Bike Service heeft een bekende Rosmalenaar aangetrokken. Peter van Straalen, bekend van de Spar in Rosmalen, staat sinds enkele weken aan het roer van de vestiging van Q-Bike in Nuland. Nadat ondernemer Ruud van der Plas vestigingen had geopend in Rosmalen en Nuland, had hij plannen voor een derde vestiging van Q-Bike. Hij zocht iemand die de nieuwe vestiging zou kunnen leiden. “Uiteindelijk zijn de plannen voor een derde vestiging uitgesteld, maar ik had wel al een geschikte kandidaat gevonden,” vertelt Ruud.

Een goede klik met de mensen “Mijn collega Pieter droeg zijn vader Peter aan. Ik wist dat hij een ervaren ondernemer is – en een geliefd figuur hier in de omgeving. Ik ben blij dat hij aan de slag is gegaan in onze vestiging in Nuland.” Peter van Straalen (54) is inderdaad een bekend gezicht in Rosmalen. Peter: “Ik heb heel lang de Spar in Rosmalen geleid. Er kwamen gemiddeld 2300 mensen per week naar de winkel en ik durf met een gerust hart te zeggen dat ik met 2290 van hen een goede klik had. Ik hoop dat ze eens komen kijken in Nuland als ze in de buurt zijn. Ik zet verse koffie!”

Service

De grote gemene deler tussen Peter en Ruud is hun servicegerichtheid. Peter: “Je merkt het bijvoorbeeld aan het feit dat Q-Bike ook fietsen ophaalt en terugbrengt, al is het maar vanwege een lekke band. Service stopt niet bij de voordeur. Dat heb ik altijd hoog in ’t vaandel gehad en dat deel ik met Ruud. Dat was meteen een goede basis voor onze samenwerking.”
Hij vervolgt: “Ik waardeer het enorm dat Ruud me deze kans geeft. We gaan er iets moois van maken met het hele team van Q-Bike.”
Kwaliteitslabel van BOVAG Q-Bike steekt de nodige energie in het verbeteren van zijn producten en diensten. Daarmee heeft QBike onlangs het kwaliteitslabel van BOVAG verdiend. Er zijn bovendien voldoende ideeën voor uitbreiding van de service. Zo begint Q-Bike dit jaar met fietsenverhuur in samenwerking met horecagelegenheden en is het binnenkort mogelijk om fietsen te leasen. Qbike is te vinden op Kerkstraat 4 in Nuland en op Weidestraat 22 in Rosmalen. Kijk voor meer informatie op www.qbikeservice.nl.

Foto's:


0